Op stap met een dakloze in Amsterdam

Bij dit arrangement is inbegrepen:

 • Genoemd programma
 • Prijzen per persoon en exclusief BTW: 10 - 14 personen € 14,50 p.p. excl. BTW
  15 - > personen € 12,50 p.p. excl. BTW

  Tijdsduur: 1,5 uur.
  Minimum aantal personen: 10.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

  Op stap met een dakloze in Amsterdam

  Wel es over nagedacht wat er met u zou gebeuren als u van het ene op het andere moment uw baan, uw inkomen en uw huis kwijt zou zijn? Het lijkt een gruwel scenario, maar helaas gebeurt het bijna dagelijks. Ook in Nederland!

  Uw gids

  Mokum Events heeft een dakloze Amsterdammer gevonden die dit is overkomen. En hij wil u graag vertellen hoe dit hem is gebeurd en hoe zijn dagelijkse leven er nu uitziet. Ga mee aan de wandel met deze super interessante man en maak mee hoe het is om te leven op de straat, afhankelijk te zijn van de royaliteit van anderen, te eten wat u en ik niet meer goed genoeg vinden en te slapen bij het Leger des Heils of in het ergste geval, onder een stuk karton in de buitenlucht!

  De tour

   En toch is uw dakloze niet ongelukkig! Hij vertelt u zijn verhaal en dat van zijn vrienden zwervers met veel plezier. Hij laat u zijn Mokum zien; van de daklozenopvang op de Wallen tot aan de kraakpanden waar menig zwerver zijn of haar nacht doorbrengt en de vuilcontainers van de luxe restaurants, waar soms een waar feestmaal van de heerlijkste restjes kan worden samengesteld. Deze man verstaat de kunst om u een omgeving te laten zien die enerzijds triest is, maar anderzijds onbezorgd en geweldig vrolijk! Hier zult u nog lang over napraten en wie weet gaat u na deze dag anders nadenken over het 'gewone rijke leven'.
  8.0 | 1 review

  Reviews van gasten

  Pieter Fluit

  8

  Mooi en indrukwekkend verhaal.

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • Fietsverhuur

  Mokumuitjes.nl

  Algemeen

  Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

  Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

  Kom naar ons voor:
  De origineelste uitjes
  Het grootste aanbod
  De scherpste prijzen
  De beste gidsen
  En alle events op maat!

  Maatwerk

  Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

  Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

  Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

  Tip

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  Waar staan wij voor

  Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

  Onze motto's:
  Alles is mogelijk
  Afspraak is afspraak
  Wij werken met plezier voor uw plezier