Leren Schermen - Stoere workshop in Enkhuizen

Altijd al willen leren schermen? Boek dan deze workshop Schermen!

Ga het duel met familie, vrienden of collega's aan! Tijdens deze workshop leert u als geen ander de sabel te hanteren. U bent straks helemaal op de hoogte van termen als degen, sabel en floret. En iedereen vanaf 16 jaar mag deelnemen en kan het leren.
nn

Workshop Schermen op locatie

Tijdens deze workshop leert u onder professionele begeleiding de schermsport te ervaren.
Deelnemers krijgen beschermende kleding, schermmasker en wedstrijdsabel en kunnen de meest gebruikte aanvals- en verdedigingstechnieken met elkaar oefenen.
Na één 1 uur kunt u al met elkaar sparren en onderling worden geduelleerd.

Schermen is welliswaar actief en dynamisch maar niet moeillijk te leren en kan zowel door mannen en vrouwen worden beoefend.
Het schermen is volkomen veilig dankzij de speciale materialen die iedere deelnemer ter beschikking krijgt.
Deze workshop is inclusief instructie, begeleiding van professionals en alle schermmaterialen
Minimum leeftijd is 16 jaar.

Prijs per persoon: €29,75
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 12

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Enkhuizen. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Enkhuizen

In de meest oostelijke punt van de regio ligt Enkhuizen dat de welvaart te danken heeft aan de Zuiderzee in de Gouden Eeuw. In het monumentale centrum is nog steeds veel terug te vinden dat herinnert aan de VOC periode, zoals de 16e eeuwse Drommedaris. Naast de historische binnenstad, toont ook het Zuiderzeemuseum een beeld van het leven en verleden aan zee.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Enkhuizen met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Enkhuizen is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente ligt aan zowel het Markermeer als het IJsselmeer. Een echte watergemeente.De watersporter vindt in Enkhuizen moderne jachthavens met alle voorzieningen, hij kan zijn jacht zelfs aanleggen in de oude stad. Rondom Enkhuizen is veel natuur, water en cultuur, voor ieder wat wils.