Puzzeltocht Strijd in de Amsterdamse Jordaan

Bij deze Puzzeltocht in de Amsterdamse Jordaan is inbegrepen:

 • Prijsuitreiking
 • 2 consumpties
 • Professionele begeleiding
 • Versnapering voor onderweg
 • Teambuilding
 • Prijs

  Prijs: € 24,50 p.p. exclusief BTW. Tijdsduur: 3,5 uur.
  Minimum aantal personen is: 8.

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

  Puzzeltocht Strijd in de Amsterdamse Jordaan

  We nemen u mee en laten u alle leuke plekjes van de Jordaan zien. In de Jordaan is immers van alles te bekijken; leuke grachtjes, oude hofjes, prachtige gevelstenen, gezellige kroegjes, rustieke pleintjes, standbeelden, te veel om op te noemen! Wat? We nemen u helemaal niet mee, dat zou te gemakkelijk zijn. Daarbij komt nog dat wij u dan moeten vertellen wat wij leuk vinden om te bekijken, terwijl u dat veel beter zelf kunt bepalen.

  Nee, wij weten iets beters; we hebben een fantastische speurtocht voor u ontwikkeld, waarbij u zélf op ontdekking gaat in die mooie, die fijne Jordaan! U krijgt van ons een boekje met routebeschrijving en opdrachten en natuurlijk iets lekkers voor onderweg.

  De tocht

   U komt langs het Johy Jordaanplein, het Anne Frankhuis, de Noordermarkt, de Westerkerk en noem maar op. Kortom; de Jordaan zoals deze in alle reisgidsen en toeristen boekjes staat!

   U puzzelt zichzelf door dit leukste gedeelte van Amsterdam, lost allerlei vraagstukken op en voert leuke opdrachten uit. Maar dat is nog niet alles, halverwege deze speurtocht doet u café Smalle Lowietje (het èchte Baantjer café) aan. Hier kunt u iets drinken maar ... er wordt ook van u verwacht dat u zèlf de accordeon ter hand neemt en een onvervalste smartlap ten gehore zult brengen!! En denk erom; alles voor de punten! Haha, we zijn benieuwd!

   We eindigen gezellig bij Zwarte Ger en Blonde Sien met een spectaculaire prijsuitreiking in hun café Rooie Nelis.

   En om u wellicht een beetje gerust te stellen; wij zijn er van overtuigd dat niet alleen de winnaar van deze dag zal hebben genoten! De Jordaan is uniek!
  10.0 | 1 review

  Reviews van gasten

  Saskia van der Straaten

  10

  Wij hebben met heel veel plezier de puzzeltocht gedaan. Het was erg leuk om op deze manier de Jordaan te leren kennen. We hebben ook genoten van de behulpzaamheid van de jordanezen...bedankt!!!

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • Fietsverhuur

  Mokumuitjes.nl

  Algemeen

  Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

  Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

  Kom naar ons voor:
  De origineelste uitjes
  Het grootste aanbod
  De scherpste prijzen
  De beste gidsen
  En alle events op maat!

  Maatwerk

  Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

  Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

  Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

  Tip

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  Waar staan wij voor

  Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

  Onze motto's:
  Alles is mogelijk
  Afspraak is afspraak
  Wij werken met plezier voor uw plezier