Spectaculaire Kerst Dinnershow in Aalsmeer! Beleef deze wervelende show op 25 december 2019

Bij deze Kerst Dinnershow op 25 december is inbegrepen:

  • Amuses bij ontvangst
  • Aperitief Mainstreet
  • 4 gangendiner – Menu De Luxe
  • Dranken nationaal assortiment (all-inclusive)
  • Broadway Theatershow
  • Afterparty

U kunt een keuze maken uit 1 van de 7 arrangementen die alle 7 een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat bovenstaande elementen, mits anders aangegeven.

Prijzen:

  • Queens - € 115,00 per persoon
  • Harlem - € 140,00 per persoon
  • Down Town - € 165,00 per persoon
  • Manhattan - € 185,00 per persoon
  • Manhattan Piano Bar Restaurant - € 185,00 per persoon
  • VIP - € 220,00 per persoon
  • Royal VIP - € 265,00 per persoon

Prijzen zijn exclusief € 4,75 p.p. servicekosten

Al te boeken vanaf 2 personen! Kinderen betalen dezelfde prijs, maar tot 15 jaar wordt er een kindermenu geserveerd.

* Informatie over de verschillende arrangementen / rangen treft u aan onder het kopje aanbieder.

De prijs van deze Kerst dinnershow in Aalsmeer is te boeken op 25 december 2019.

Speciale Kerst dinnershow in Aalsmeer - The most wonderful time of the year!

Zin om op 1e Kerstdag naar een wervelende dinnershow te gaan? Boek dan deze speciale Kerstdinnershow in Aalsmeer! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

TOP Entertainment

  Beleef een spectaculaire avond op het hoogste niveau. Deze Kerst dinnershow in Aalsmeer staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show. De show is een tijdreis naar de smeltkroes van diverse muziekstijlen en culturen: the Big Apple. De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. De live muziek van de Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgen voor een onver­getelijke avond. Wij zijn dan ook trots u en uw gezelschap welkom te mogen heten bij deze complete avond uit.

  Teneinde ervoor zorg te dragen dat al onze gasten optimaal kunnen genieten van het diner en bijzonder entertainment, hebben wij dit jaar onze beschikbare dinerplaatsen verdeeld over verschillende restaurants. In alle restaurants zingen en dansen de solisten en danseressen/dansers tussen de tafels. Uiteraard staat er behalve soul, pop en klassiek met een knipoog ook voldoende Kerstrepertoire op het programma. Na het voortreffelijke diner “besprenkeld” met heerlijke wijnen, nodigen wij u uit naar het Broadway Theater te gaan. In het theater kunt u genieten van de Melting Pot of Cultures show waaraan o.a. wordt medegewerkt door: Stanley Burleson, Bryan B., een uit 24 personen bestaand showballet, grote begeleidingsband, percussiegroep en een vijftal veelzijdige zangeressen en zangers. 

  50 personen op het zeer geavanceerde toneel met 220 m2 aan ledschermen zorgen voor een onvergetelijke apotheose. 

  Na de show is het echter nog niet voorbij, want dan kunt u genieten van onze after party. Niet zomaar een after party, nee een party voor ieder wat wils. Zo kunt u in de Manhattan Night Club van live ten gehore gebrachte heerlijke soul- en popsongs verzorgd door een deel van onze cast genieten. In de Pianobar treedt onze pianist/entertainer op en wanneer u wilt dansen bent u van harte uitgenodigd in de Down Town Dancecorner, alwaar de muziek verzorgd wordt door onze band, zangers en zangeressen uit de show.

  Rond kwart voor 12 sluiten wij af in de foyer met een sfeervolle uitzwaaifinale.

Een complete avond uit

17.45 uur Ontvangst met aperitief en amuses
18.45 uur 4-gangendiner in de Big Apple, Pianobar of Down Town
21.20 uur Show in het Broadway Theater
22.45 uur Afterparty met drankjes, dans & muziek
23.45 uur "Uitzwaai" Finale

8.9 | 12 reviews

Reviews van gasten

georgine damen

9

was samen met mijn kinderen en kleinkinderen (totaal 11 pers). we hebben van iedere minuut genoten . geweldig!!!!!! complimenten voor , keuken, entertainment en het strakke schema , fantastisch.

De Ruiter

8

Was ontzettend leuk. Heel sjiek werden we ontvangen. Met een drankje . Het was onbeperkt drinken daar waren ze echt royaal neem bleven langs komen. De shows waren leuk en goed in elkaar gezet. Ik vond alleen de muziek iets te hard toen ze tussen je door kwamen optreden. Deed wat pijn aan onze oren. Theater muziek was wel goed. Een ontzettende leuke avond waar we met veel plezier naar terug kijken

Wij.lindemans

9

Geweldige avond van begin tot end met de familie belevenis waar we nog lang op terug zullen kijken vr .gr

Regoor

10

Prima erg leuk van begin tot 24 uur

Ria

8

Het was top👍🏻👍🏻👍🏻

Rob Ellermeijer

9

Prima diner en uitstekende show. Voor herhaling vatbaar.

Regoor

10

Prima en gezellig ondanks met zn 4en leuke tafel gehad met andere 4 mensen ...top

H. Jas

8

Een hele gezellige en fijne avond, perfect georganiseerd

Anoniem

9

Fantastische avond gehad en alles perfect verzorgd! Volgend jaar weer!

Anoniem

8

wij vonden het erg leuk Dinner OK Volgende keer in de zaal

Linda Meeusen

10

De indruk van de avond was geweldig en zat goed in elkaar. De omgeving is perfect en voldoende parkeermogelijkheid. De buurt is ook ok Het personeel is klantvriendelijk en behulpzaam. De prijs kwaliteit is waar naar zijn geld en zullen zeker nog een keer terugkomen. Het eten en drinken was ook perfect, het smaakte prima, mooi opgemaakte borden en drinken was er voldoende.

Heidy Pijman

9

Wat hebben wij ontzettend genoten van deze prachtige avond! Een hele mooie show met hele goede zangers! Ook het eten was erg lekker! Was maar slechts in min puntje: Wij zaten boven en de heren toiletten waren heel ver verwijderd van de bovenverdieping... :(

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Algemeen

Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een show die zijn weerga niet kent. Laat u meenemen op een muzikale reis door de culturele ‘melting pot’ van de Big Apple. De fantastische cast - met o.a. het professionele showballet - onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. Dit, gecombineerd met de live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgt voor een onvergetelijke avond.

Informatie verschillende rangen show

Queens arrangement Maximaal 20 personen Deelnemers aan het zogenaamde Queens arrangement worden uitgenodigd plaats te nemen aan comfortabele hoge en lage tafels die staan opgesteld achter in het Big Apple restaurant, met uitzicht op het zogenaamde 2e podium. Zowel rondom het 1e (VIPS en Manhattan) als het 2e podium, vindt tussen de tafels tijdens het diner volop entertainment plaats. Arrangement, aperitief gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Queens arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten. Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15 per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29.95 ( 1 fles is voor 5 personen).

Harlem arrangement Maximaal aantal gasten 64 personen. Rondom, links en rechts van het zogenaamde 2e podium achter in het Big Apple restaurant hebben wij een aantal riante hoge en lage tafels opgesteld. Zowel op het 1e als het 2e podium vindt ook tussen de tafels tijdens het diner volop entertainment plaats. Arrangement, aperitief gevolgd door een 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Harlem arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel. Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15,00per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29.95 ( 1 fles is voor 5 personen)

Down Town arrangement Inclusief aperitief, 4 gangen menu, softdrinks, wijn, drankjes tijdens de after party (Hollands assortiment), tevens koffie / thee na de theatershow. Ons Down Town restaurant hebben wij omgetoverd tot een prachtige dinerzaal waar u, net als in de andere locaties, kunt genieten van een heerlijk diner en uitzonderlijk entertainment. In principe geniet u van uw diner samen met andere gasten aan uw tafel. Mocht u met 8 of 10 personen zijn, dan wordt u aan een privétafel met uw gasten ingedeeld. Dit geldt in deze categorie (Down Town) uitsluitend voor 8 tot 10 personen! Tijdens het voortreffelijke diner kunt u genieten van top entertainment gevolgd door de show in het Broadway Theater en de afwisselende after party. Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels in de Big Apple Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15 per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel 29.95 ( 1 fles is voor 5 personen).

Manhattan arrangement De Manhattangasten worden in een aparte sfeervolle ruimte ontvangen voor het aperitief, inclusief enkele exclusieve hapjes. Vervolgens wordt aan een mooie dinertafel in het Big Apple restaurant een amuse en een voortreffelijk 4-gangen diner geserveerd, inclusief softdrinks en wijnen. Tijdens het diner vindt afwisselend entertainment met zangeressen, zangers, danseressen en dansers tussen de dinertafels plaats. Vrijwel onmiddellijk nadat u van het dessert heeft genoten wordt u uitgenodigd naar het Broadway Theater te gaan alwaar u kunt genieten van een circa 75 minuten durende zeer afwisselende show, gevolgd door de after party. Tijdens de after party serveren wij koffie / thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Manhattan arrangement boekt zit u aan tafel met andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel. Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15 euro per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29,95 ( 1 fles is voor 5 personen).

Manhattan arrangement / Piano Bar Restaurant Wanneer u voor dit arrangement kiest verblijft u tijdens het diner in de prachtige, zeer luxe ambiance van het Piano Bar Restaurant met aan de vleugel één van onze entertainers. Tijdens het diner wordt u regelmatig verrast door artiesten en dansers uit de show en waant u zich bij tijd en wijle op een heel luxe cruiseschip. Net als op de meeste cruiseschepen wordt u wel bij andere gasten aan tafel ingedeeld. Tenzij u met minimaal 10 personen bent dan krijgt u een aparte tafel. Het arrangement bestaat uit aperitief rondom de bar, gevolgd door een amuse, 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de begane grond van het Big Apple restaurant. Upsell naar Internationaal dranken arrangement €15,00per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29,95 (1 fles is voor 5 personen).

Brooklyn VIP arrangement Het Brooklyn Vip arrangement garandeert u de ultieme VIP beleving. U kunt voor de entree van Studio’s Aalsmeer op het vipdeck parkeren. U wordt aan een aparte incheckbalie ontvangen en begeleid naar de sfeervolle, speciale VIP aperitief ruimte, alwaar u een glas champagne en enkele exclusieve hapjes worden geserveerd. Eén van onze gastvrouwen of gastheren brengt u vervolgens naar uw privé tafel in het Big Apple restaurant alwaar u enkele amuses, gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner wordt geserveerd ‘besprenkeld’ met mooie wijnen en softdrinks uit het Hollands assortiment. Regelmatig komen danseressen, dansers, zangeressen en zangers aan uw tafel voorbij en laten u genieten van uniek topentertainment. Soms op 1 meter of minder afstand. Nadat u heeft genoten van het diner en het bijzondere entertainment zijn in het Broadway Theater de beste plaatsen midden in de zaal, niet te dicht bij het podium (i.v.m. led-schermen), voor u gereserveerd. De circa 75 minuten durende show gaat als een wervelwind aan u voorbij. Na afloop van de show staat in een aparte ruimte de koffie voor u klaar en kunt u daarna deelnemen aan de afwisselende after party gevolgd door de ‘uitzwaai’ finale. Uw parkeerkaart is in dit arrangement inbegrepen. Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15,00 per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29,95 (1 fles is voor 5 personen).

Royal VIP arrangement Maximaal 30 gasten – Bij een Royal VIP arrangement willen we graag altijd in gesprek Met de aanvragen om specifieke wensen door te spreken. Nadat u uw auto heeft geparkeerd op het vipdeck, wordt u in de foyer opgewacht door uw eigen ober of serveerster die u brengt naar de gereserveerde zitplaatsen in de stijlvolle aperitief ruimte, alwaar u wordt ontvangen met een glaasje champagne enkele amuses en overige drankjes op basis van Buitenlands gedistilleerd. Uw private attendant begeleidt u daarna naar uw dinertafel en wijkt vervolgens op gepaste afstand, niet van uw zijde, zorgt ervoor dat u gebracht wordt naar het theater en de gereserveerde stoelen in de New York Night Club, alwaar na de show ook de koffie aan u wordt geserveerd. Rond 00.00 uur neemt uw attendant afscheid van u en uw gasten en kunt u terugkijken op een fantastische avond met service op supersterren niveau. Uw parkeerkaart is in dit arrangement inbegrepen.

Prijzen zijn exclusief € 4,75 servicekosten p.p .

Het programma

Na een ontvangst in de foyer met een aperitief, begint om ca. 18.45 uur de diner-voorstelling in de Big Apple van Studio's Aalsmeer.

Geniet tijdens het 4-gangen diner met volop entertainment tussen de tafels en tijdens ludieke momenten zelfs op de tafels van de lekkerste wijnen en de show. De tafels worden aan de hand van de categorieën op de parterre en 1e etage (indien geopend) van achteruit de zaal ingedeeld. Het entertainment vindt regelmatig overal in de zaal tussen de tafels plaats.

Rond 21.20 uur wordt de avond voortgezet in het Broadway Theater. Na de spetterende show waaraan wordt meegewerkt door de cast van 50 personen, nodigen wij u uit voor de gezellige afterparty in The Manhattan Nightclub en het Downtown Danscafé. Alle muziek en zang wordt live ten gehore gebracht door de musici en solisten uit de show.

Rond middernacht wordt onze meest afwisselende dinner experience afgesloten met de "Uitzwaai" Finale in de foyer. Tijdens de gehele avond wordt er wijn, bier en frisdrank geschonken. Na afloop van de show in het Broadway Theater is er tevens koffie en thee aanwezig.

After party

Na de show is het echter nog niet voorbij, want dan kunt u genieten van onze after party. Niet zomaar een after party, nee een party voor ieder wat wils. Zo kunt u in de Manhattan Night Club van live ten gehore gebrachte heerlijke soul- en popsongs verzorgd door een deel van onze cast genieten. In de Pianobar treedt onze pianist/entertainer op en wanner u wilt dansen bent u van harte uitgenodigd in de Down Town Dancecorner, alwaar de muziek verzorgd wordt door onze band, zangers en zangeressen uit de show. Rond kwart voor 12 sluiten wij af in de foyer met een sfeervolle uitzwaaifinale.